Servis klima uredjaja je potrebno uraditi jednom godisnje.

Detaljno čišćenje i pranje unutrašnje jedinice Vašeg klima uređaja, istom će omogućiti nesmetan rad i sprečiti razmnožavanje bakterija i virusa. Kompletnim pregledom cevne i električne instalacije, zamenom filtera i dopunom freona, produžićete radni vek Vašeg klima uređaja.
Redovnim čišćenjem klima uređaja izbeći ćete veće kvarove istog i sačuvati Vaš novac.

Klima uredjaj zbog svoje vlažne sredine i prljavštine koju navlači na sebe je pogodan za razvoj raznih grinja,mikroorganizama ,budji pa bi radi zaštite zdravlja Vas i Vaših najmilijih trebalo klimu rasklopiti i detalno očistiti sredstvima za čišćenje klima , dezinfekcionim i antiseptičkim sredstvima.
Čak iako klima uredjaj niste puno koristili može se nahvatati prljavština ako ste u medjuvremenu krečili stan ili ako su nastali neki kvarovi kao što su ispuštanje freona(zna da ispusti i kad klima ne radi) ,crevo za odvod vode se začepi od insekata,otkači i slicno.

 

Cena redovnog servisiranja klima uredjaja:

 

Redovan servis klima uredjaja 09-12BTU – 2800,00 RSD

Redovan servis klima uredjaja 18BTU- 3300,00 RSD

Redovan servis klima uredjaja 24BTU- 3800,00 RSD

 

Cena velikog servisa klima uredjaja :

Veliki servis klima uredjaja 09-12BTU – 5000,00 RSD

Veliki servis klima uredjaja 18-24BTU – 6500,00 RSD

 

OSNOVNI SERVIS obuhvata :

–          čišćenje i pranje unutrašnje jedinice,

–          bakteriološka dezinfekcija,

–          provera kompresije,

–          odmašćivanje isparivača,

–          provera stanja freona i dopuna ukoliko je potrebno do 200g .

VELIKI SERVIS obuhvata :

–          osnovni servis,

–          skidanje i čišćenje turbine,

–          skidanje i čišćenje kadice.


Ukoliko je spoljna jedinica nepristupačna ( montirana na krovu zgrade ili drugom nepristupacnom mestu) pristup spoljnoj jedinici je nemoguć i ugrožava bezbednost servisera, serviser nece pristupititi spoljnoj jedinici. U tim slučajevima potreban je projekat bezbednom pristupu spoljne jedinice.

 

20140425_145831

STAMBENI OBJEKAT U GOLUBAČKOJ ULICI

Stambeni objekat u Golubačkoj ulici, Projekat gde smo ugrađivali klime.Praćenje radova svih ostalih majstora i uklapanje naših ugradnji . Projekat je zahtevao štemovanje,postavjanje instalcija do 8 metara,usecanje u fasadu.

20130407_161447

ALPHA CITY

ALPHA CITY Projekat gde smo ugradjivali 320 klima uredjaja.Pracecenje radova svih ostalih majstora i uklapanje naših ugradnji . Ugradnjeno je 320 Midea Luna. Projekat je zahtevao štemovanje,postavjanje instalcija do 8 metara,usecanje u fasadu